bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

S Anaheimem to vypadalo bledě, podruhé však doma nezaváhal

15. května 2017, 5:50

Martin Zíta

V deváté minutě sice Anaheim prohrával už o dvě branky a zdálo se, že kráčí pro druhou domácí porážku, avšak ve druhé třetině se Ducks podařilo vývoj zápasu zvrátit.

Anaheim Ducks – Nashville Predators

5:3 (1:2, 3:1, 1:0)

Stav série: 1:1

Branky a nahrávky: 19. Vatanen (Getzlaf, Kesler), 21. Silfverberg (Rakell, Fowler), 31. O. Kaše (Theodore, Manson), 38. N. Ritchie (Getzlaf, Montour), 60. Vermette (Getzlaf, Fowler) – 5. Johansen (Arvidsson), 9. Neal (Johansen, Ekholm), 28. Forsberg (Arvidsson)

Ztratí Anaheim i druhý zápas na domácím ledě a bude se opakovat mizerný start do série z minulého kola? Z počátku zápasu se zdálo, že na nejčastější otázku předzápasovévých programů bude odpověď jasná – už v deváté minutě Ducks prohrávali o dvě branky.

Kalifornskému týmu se ale podařilo vzpamatovat a zejména díky vydařené druhé třetině, kdy vstřelil za záda Pekky Rinneho hned tři kotouče, chod zápasu otočil a stav série vyrovnal na 1:1.

J. Gibson (ANA) – odchytal 60:00 minut, 30 zákroků, úspěšnost 90,9 %
P. Rinne (NSH) – odchytal 57:48 minut, 22 zákroků, úspěšnost 84,6 %

Ondřej Kaše (ANA) 1+0, 4 střely, čas na ledě 15:25

1. Ondřej Kaše (ANA)
2. Sami Vatanen (ANA)
3. Viktor Arvidsson (NSH)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.