bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

San Jose proti St. Louis, díl čtvrtý. Přivezou si Žraloci do Kalifornie mečbol?

17. května 2019, 20:35

Matěj Hodoval

Zatímco u jedné série již vítěze známe, ve finále Západní konference pokračuje bitva mezi Sharks a Blues. Svěřenci Petera DeBoera mají možnost odskočit do vedení 3:1 na zápasy, zamezí tomu Bluesmani?

02:08 St. Louis Blues – San Jose Sharks

Stav série: 1:2 

Série mezi St. Louis a San Jose zdá se býti každým utkáním vyrovnanější a vyrovnanější. Úvodní bitva vyzněla jasně 6:3 ve prospěch Žraloků, nicméně se stejnou chutí si zastříleli i Blues o zápas později, kdy se dokázali oklepat a zvítězit 4:2. 

Poté přišlo to, o čem se mluvilo hodně nahlas.

Utkání číslo tři zvládli lépe hosté z Kalifornie, jenže způsobem, jaký pobouřil nejen příznivce Blues. Timo Meier se na vítězné trefě Erika Karlssona podílel pravidly porušujícím způsobem – kotouč totiž posunul na svého spoluhráče Gustava Nyquista rukavicí, přihrávku rukou však rozhodčí nezahlédli. 

Tuto sérii mohou rozhodnout prakticky maličkosti. Ať už je řeč třeba o gólmanech, kteří sice své týmy drží, nicméně nejedná se o způsob, jakým se prezentoval Tuukka Rask z Bostonu. Jak Jordan Binnington, tak Martin Jones zatím v této sérii neměli zápas, v němž by byli právě oni tím rozhodujícím faktorem a klíčovou osobností. 

Obě mužstva se trápí také v početních výhodách i nevýhodách. San Jose i St. Louis se dosud podařilo zužitkovat po jedné přesilové hře. 

Sharks by velmi pomohlo, kdyby se probral útočník Evander Kane, kterému se příliš nedařilo v sérii proti Coloradu a na velkou změnu to nevypadá ani proti St. Louis. Od Kanea se očekává více bodů, ve třech střetnutích s Blues získal Žralok s devítkou na zádech pouze jeden za gólovou asistenci.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.