bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

San Jose využilo domácího prostředí a je v konferenčním finále! Hertl pomohl dvěma body

9. května 2019, 5:50

Jan Šlapáček

San Jose zvládlo i svůj druhý letošní sedmý zápas v play-off, těsně porazilo Colorado a míří do finále Západní konference, v němž se utká se St. Louis.

San Jose Sharks - Colorado Avalanche

3:2 (2:1, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 6. Pavelski (Burns, Hertl), 9. Hertl (Pavelski, Kane), 33. Donskoi (Burns, M. Karlsson) – 20. Rantanen (Girard, Landeskog), 41. Jost (Wilson, Kerfoot).

Lepší vstup do utkání si hokejisté Sharks nemohli ani přát, protože v deváté minutě vedli po brankách Pavelskiho a Hertla o dva góly. Dojem z první třetiny pokazil San Jose Rantanen, který se trefil pár sekund před sirénou.

Ve druhé části se nejprve prosadilo Colorado, branka ale nebyla uznána kvůli kontroverznímu postavení mimo hru. Toho o pár chvil využil Joonas Donskoi, který vrátil Sharks dvoubrankové vedení a nakonec vstřelil i klíčovou branku celého duelu.

Avalanche ve třetí třetině hru hodně otevřeli a všechny své síly namířili do útoku. Radovali se téměř okamžitě, když se v 41. minutě trefit Tyson Jost. Další branku už však Colorado i přes slibné šance nepřidalo a sezóna mu skončila. I tak se dá považovat za úspěšnou.

M. Jones (SJS) – odchytal 60:00 minut, 27 zákroků, úspěšnost 93,1 %
P. Grubauer (COL) – odchytal 57:50 minut, 24 zákroků, úspěšnost 88,9 %

Tomáš Hertl (SJS) - 1+1, 4 střely, čas na ledě 24:01 

1. hvězda utkání: Joe Pavelski (SJS)
2. hvězda utkání: Tomáš Hertl (SJS)
3. hvězda utkání: Joonas Donskoi (SJS)

Stav série: 4:3

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.