bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sedmička draftu z roku 2017 chce odejít z Rangers, Andersson požádal klub o výměnu

23. prosince 2019, 16:00

Ondřej Mach

V posledních dnech to vypadá, že se čas Liase Anderssona v organizaci New York Rangers nachýlil. Jednadvacetiletý útočník požaduje výměnu do jiného klubu v NHL, kde by mohl začít nanovo. Informaci přinesl Darren Dreger z TSN.

Andersson během necelých tří let v New Yorku natrvalo neprorazil do sestavy Jezdců, nějakou dobu strávil na farmě v Hartfordu. Probíhající sezonu začal o patro výše a v sedmnácti zápasech si připsal jedinou asistenci, v tabulce pravdy pak zapsal hodnotu -8.

V listopadu tak byl poslán do AHL, kde ve třinácti utkáních čtyřikrát rozvlnil síť a přidal jednu gólovou nahrávku. Ani zde ale nepřišlo zlepšení ve statistice plus minus, Andersson má momentálně na kontě devět záporných bodů.

Švédský útočník v National Hockey League dohromady odehrál 66 zápasů a zapsal devět bodů za tři branky a šest asistencí. Rangers si jej vybrali v prvním kole Vstupního draftu 2017 z celkového sedmého místa.

Otázkou je, zda organizace vyslyší jeho volání po trejdu. Kvůli tzv. roster freeze se jakékoliv výměny nemohou uskutečnit do 27. prosince, takže generální manažer Jeff Gorton má čas na rozmyšlenou.

„Jezdci se zajímali o Puljujärviho,“ uvedl novinář stanice Sportsnet Elliotte Friedman. „Vím, že jednali o výměně Anderssona za Puljujärviho, ale k dohodě nedošlo před 1. prosincem. Jsem zvědavý, jestli se to neobnoví.“

Kdo se stane novým zaměstnavatelem Liase Anderssona?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.