bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sense Arena postavila Zlatým rytířům ve Vegas virtuální tréninkovou platformu

25. října 2019, 6:00

Redakce NHL.CZ

Prezident hokejového klubu Vegas Golden Knights Kerry Bubolz ve čtvrtek oznámil spuštění moderní tréninkové platformy s virtuální realitou VGK VR (Vegas Golden Knights – Virtual Reality), jenž se nachází přímo v City National Areně v Las Vegas. Ta využívá technologii českého sportovně technologického startupu Sense Arena a nabídne hráčům nejmodernější platformu pro trénink hokejového myšlení.

„Jsme nadšeni, že VGK VR je naším nejnovějším přírůstkem do City National Areny," řekl prezident Zlatých rytířů Kerry Bubolz. „Špičková technologie společnosti Sense Arena poskytne hráčům všech úrovní možnost rozvíjet herní dovednosti a hokejové myšlení inovativním způsobem. Fanouškům poskytne takovou perspektivu, jako nikdy předtím,“ doplnil.

VGK VR nabízí několik různých nastavení a simulací pro hráče všech úrovní dovedností. Platforma obsahuje více než 80 cvičení, která byla vytvořena hokejovými profesionály, a je nastavitelná pro všechny věkové kategorie a úrovně. Cvičení jsou speciálně navržena pro rozvoj kognitivních a mentálních aspektů hry a poskytují okamžitou zpětnou vazbu a doporučení pro další rozvoj. VGK VR byla spuštěna ve čtvrtek 24. října a počínaje pondělkem 28. října začne VGK VR svou pravidelnou provozní dobu.

„Devět měsíců po zahájení prodeje máme čtyřiadvacet instalací v pěti zemích světa,“ říká Bob Tetiva, zakladatel a ředitel Sense Areny. „Zlatí rytíři jsou naší první instalací v NHL a víme, že budou věnovat obrovskou pozornost zhodnocení výsledků cvičení a možnosti rehabilitace hráčů všech věkových kategorií. Vegas vnímám jako Mekku nejen hokejových inovací, a proto jsem rád, že ze všech týmů NHL jsou to právě Zlatí rytíři, kteří Sense Arenu prověří jako první,“ dodal.

S unikátním tréninkovým nástrojem ‒ Sense Arenou dnes trénuje přes třináct stovek registrovaných hráčů z Evropy, USA a Kanady. Celkem čtyřiadvacet instalací v hokejových klubech a tréninkových centrech doplňuje spolupráce na vědeckém výzkumu s Universitou Karlovou a s Wisconsin univerzitou ve Stevens Point, USA. Sense Arena nabízí kromě multilicenční verze pro kluby, také verzi pro domácnosti. Více informací naleznete na www.sensearena.com

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.