bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Série se do Bostonu vrátí za nerozhodného stavu. St. Louis ustálo tvrdý duel

4. června 2019, 6:00

Jan Šlapáček

Světlé myšlenky Bruins se odkládají. Boston mohl udělat výrazný krok k zisku Stanleyova poháru, St. Louis však bylo ve čtvrtém duelu výrazně proti a po výhře 4:2 srovnalo stav série na 2:2.

St. Louis Blues - Boston Bruins

4:2 (2:1, 0:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 1. O'Reilly (Sanford, Dunn), 16. Tarasenko (Pietrangelo, Schenn), 51. O'Reilly (Pietrangelo, Gunnarsson), 59. Schenn – 14. Coyle (Chára), 35. Carlo (Bergeron, Marchand).

Hokejisté Blues byli celý duel o krok napřed a ani jednou neprohrávali. Do vedení dostal St. Louis hned v první minutě Ryan O'Reilly a dal jasně najevo, že domácí budou hrát na plný plyn. Boston se však tradičně nevzdal a ve 14. minutě srovnal zásluhou Charlieho Coylea. První třetina však nakonec skončila lépe pro Blues, protože se o chvíli později trefil Vladimir Tarasenko.

Ve druhé části střílel přesně pouze Brandon Carlo, který se prosadil při vlastním oslabení. Ve třetí části se mohl duel zlomit na obě strany, nakonec se štěstí přiklonilo na domácí stranu a přesněji hůl Ryana O'Reillyho, který se stal hrdinou St. Louis. Boston se pokusil na konci závěru srovnat při hře bez brankáře, z toho ale byla pouze branka Braydena Schenna na 4:2.

Je tedy jasné, že ve finále uvidíme ještě minimálně dva zápasy.

J. Binnington (STL) - odchytal 60:00 minut, 21 zákroků, úspěšnost 91,3 %
T. Rask (BOS) - odchytal 58:52 minut, 34 zákroků, úspěšnost 91,9 %

David Pastrňák (BOS) - 0+0, 4 střely, čas na ledě 17:10 
David Krejčí (BOS) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:03 
Zdeno Chára (BOS) - 0+1, 2 střely, čas na ledě 8:23

1. hvězda zápasu: Ryan O'Reilly (STL) 
2. hvězda zápasu: Alex Pietrangelo (STL) 
3. hvězda zápasu: Zach Sanford (STL)

Stav série: 2:2

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.