bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sharks jsou na pokraji vyřazení. Vrátíme se do Vegas, burcuje před šestým zápasem Hertl

6. května 2018, 16:00

Vojtěch Balon

V prvním kole vyřazovacích bojů hokejisté San Jose smázli Anaheim 4:0 na zápasy, v tom druhém proti Vegas Golden Knights to má ale družina Petera DeBoera o poznání těžší. Po pěti utkáních se Sharks ocitli na prahu vyřazení, český útočník Tomáš Hertl (na snímku vpravo) ale po "messierovsku" slibuje, že si jeho tým vybojuje další letenku do města hříchů.

Největší bolístkou Sharks jsou jejich nedobré vstupy do zápasů, což si uvědomuje i zmiňovaný Hertl. „Nevím, v čem je problém, ale musíme být lépe připravení. Ještě není konec, teď nás čeká domácí zápas, ve kterém musíme hrát od prvních minut. Do Vegas se vrátíme,“ pravil pražský rodák.

Tomáš Hertl tím dal trochu vzpomenout na slavný výrok Marka Messiera z play-off 1994. Jeho New York Rangers tehdy byli ve stejné pozici jako dnes Sharks, Messier ale veřejně vyhlásil, že Rangers v šestém zápase zvítězí. Legendární centr vstřelil v onom památném utkání hattrick a New York nakonec dokráčel až k zisku Stanleyova poháru.

„Něco jsem o tom četl,“ pousmál se Hertl. „Věřím v náš tým, v to, jak je silný. Pokud budeme hrát svoji hru, do Vegas se vrátíme,“ dovysvětlil. Podobného názoru je i trenér Sharks DeBoer: „Tomáš mluví za celou kabinu. Věříme si, letos jsme v těžkých chvílích vždy zahráli dobře. Něco podobného očekáváme i teď.“

Úvodní buly šestého klání mezi San Jose a Las Vegas bude vhozeno nezvykle brzy, a to hodinu a půl po půlnoci našeho času. Pokud plánujete zůstat vzhůru, zkuste se zaměřit na výkon forvarda San Jose s číslem 48 na dresu. Napodobí Hertl Messiera, nebo si Vegas zajistí senzační postup do finále Západní konference?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.