bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Shea Weber bude Montrealu chybět po zbytek letošní sezony

22. února 2018, 20:29

Jiří Sameš

Dvaatřicetiletý obránce Shea Weber bude muset podstoupit operaci levé nohy a na ledě jej již letos neuvidíme. Stihnout by měl až přípravný kemp před startem sezony 2018/2019. O této zprávě dnes informoval klub.

„Nejprve jsme byli přesvědčeni, že se Shea Weber bude moci ještě letos vrátit. Dnes však musíme bohužel oznámit, že u něj nedošlo k pokroku, jak se zprvu očekávalo,“ uvedl v tiskové zprávě ortopedický chirurg Dr. Paul Martineau. „Po dalších vyšetřeních a středeční konzultaci se specialistou Dr. Robertem Andersonem bylo za Weberova souhlasu rozhodnuto o operaci,“ pokračoval.

„Náš lékařský tým bude jeho stav pečlivě sledovat. Očekáváme, že se ze zranění plně zotaví a na příští sezonu bude připraven. Délka rekonvalescence bude stanovena po operaci, kterou povede Dr. Robert Anderson,“ doplnil.

Weber stihl letos odehrát 26 zápasů, ve kterých si připsal za 6 branek a 10 asistencí celkem 16 kanadských bodů. Naposledy nastoupil 17. prosince loňského kalendářního roku proti Ottawě Senators.

Canadiens jsou až na čtrnáctém místě Východní konference a v bojích o Stanley Cup budou letos s největší pravděpodobností chybět.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.