bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sidney Crosby se vytáhl! Lidem v Pittsburghu zaplatil 100 000 jídel

4. května 2020, 20:06

Jiří Sameš

Celý svět už nějakou chvíli trápí pandemie koronaviru. Situace se sice zlepšuje, vyhráno ale ještě nemáme. Prožíváme těžké období. Snažíme si však navzájem pomoct a to je moc dobře.

Výjimkou nejsou ani slavné osobnosti a sportovní týmy. Naposledy se takhle vytáhl útočník Sidney Crosby, jenž občanům Pittsburghu zaplatil 100 000 jídel.

„Všiml jsem si, jak lidé v Pittsburghu táhnou za jeden provaz a já chtěl být u toho," zmínil se Crosby.

„Potravinová banka a její zaměstnanci odvádí úžasnou práci, pomáhají tolika občanům. Jsem hrdý, že jsem se mohl nějak zapojit," pokračoval.

Crosby, dvaatřicetiletý Kanaďan, věnoval peníze potravinové bance s názvem Greater Pittsburgh Community Food Bank, která distribuuje jídlo po jihozápadní Pensylvánii. Jedná se tady přesně o 54 431 kilogramů potravin. 

Zmiňovaná společnost mimo jiné za posledních sedm týdnů rozdala lidem neuvěřitelný 1 905 088 kilogramů potravin.

V těžké době pomáhají samozřejmě i další hokejisté National Hockey League, stejně tak týmy. Nedávno jsme vám přinesli článek o Tomáši Kaberlem, jenž rozváží jídlo občanům Toronta. 

Čtěte také:
→ Zájem byl obrovský, Mikko Lehtonen se nakonec upsal Maple Leafs

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.