bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Simon se dočkal prvního gólu v NHL! Frk má další asistenci

15. ledna 2018, 5:40

Jan Šlapáček

Skvělé utkání odehrál v noci český útočník Dominik Simon, který se v dresu Pittsburghu dočkal prvního gólu v NHL a také se stal první hvězdou zápasu. Výborně si počínali i Petr Mrázek, který udržel čisté konto a jeho spoluhráč Martin Frk, jenž si připsal asistenci.

Dominik Simon (Pittsburgh Penguins)

Velký den v kariéře Dominika Simona! Český mladíček se konečně dočkal svého prvního gólu v NHL, když se mu podařilo překonat jednoho z nejlepších brankářů NHL - Henrika Lundqvista.

Celá akce se seběhla velmi rychle. Střela Dumoulina od modré čáry se před brankovištěm odrazila na hůl Simona, jenž byl pohotový a uklidil kotouč do branky.


Martin Frk (Detroit Red Wings)

Své bodové konto dokázal v noci rozšířit i Martin Frk, který si na ledě Chicaga dokázal připsat jednu asistenci. Tu zaznamenal u gólu Tylera Bertuzziho, který se trefil podobně jako Simon poprvé ve své kariéře.


Petr Mrázek (Detroit Red Wings)

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings 0:4

David Kämpf (CHI) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:25 
Jan Rutta (CHI) - 0+0, 3 střely, čas na ledě 20:26 
Petr Mrázek (DET) - 27 zákroků, 0 gólů, 100% 
Martin Frk (DET) - 0+1, 0 střel, čas na ledě 12:48 
Tomáš Tatar (DET) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:29


Carolina Hurricanes - Calgary Flames 1:4

Marek Hrivik (CGY) - 0+0, 1 střel, čas na ledě 8:07


Pittsburgh Penguins - New York Rangers 5:2

Dominik Simon (PIT) - 1+0, 3 střely, čas na ledě 13:16

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.