bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Skinnerovi výměna prospěla, společně se Sabres prožívá výbornou sezonu

29. listopadu 2018, 17:00

Jiří Sameš

V pátek, 3. srpna, byl útočník Jeff Skinner vyměněn z Caroliny Hurricanes do Buffala Sabres, tedy do týmu, který v několika posledních letech uzavíral tabulku National Hockey League. Šavle ovšem zatím letos prožívají výbornou sezonu, když se momentálně drží na prvním místě zámořské soutěže. Výbornou sezonu má přitom také Skinner.

Šestadvacetiletý útočník v 25 zápasech zaznamenal za 19 gólů a osm asistencí celkem 27 kanadských bodů. Do tabulky pravdy navíc zapsal 15 kladných bodů. Úspěšnost střelby má v tuto chvíli skvělých 23.5%.

„Tým hraje dobře, takže se dostavují i úspěchy po individuální stránce. Jsem Buffalu vděčný za příležitost, kterou mi dalo,“ řekl Skinner, který je mimochodem nyní s 19 góly, ještě společně s Davidem Pastrňákem z Bostonu Bruins a Patrikem Lainem z Winnipegu Jets, nejlepším střelcem NHL.

Skinner hraje v první útočné formaci společně s Jackem Eichelem a Jasonem Pominvillem. Pokud si dokáže udržet střeleckou formu, dosáhnout by mohl až na 62 gólů!

S Hurricanes si kanadský forvard v 579 zápasech připsal za 204 gólů a 175 asistencí celkem 379 kanadských bodů. Carolinou byl draftován v roce 2010, jako celkově sedmý v pořadí.

Rodákovi z Toronta po letošní sezoně skončí šestiletá smlouva na celkem 34,35 milionů dolarů, kterou mimochodem podepsal 8. srpna 2012. Zahrnutu v ní má klauzuli o nevyměnitelnosti.

Sabres mají aktuálně výbornou formu, když dokázali zvítězit v 10 zápasech po sobě. O jedenáctou výhru v řadě zabojují v noci ze čtvrtka 29. na pátek 30. listopadu, kdy zavítají na led Tampy Bay Lightning.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.