bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Slovenská noc! Hossa s Pánikem řídili výhru Blackhawks

30. března 2017, 7:47

Jan Šlapáček

Dnes v noci se bodově dařilo pouze slovenským hokejistům. Mezi střelci se ocitli Marián Hossa s Richardem Pánikem. Dvě asistence si na ledě Calgary poté připsal Marián Gáborík.

Marián Hossa (Chicago Blackhawks)

O čtvrtou branku v síti Penguins se postaral Marián Hossa. Slovenský veterán dostal při přečíslení parádní přihrávku, po které pálil do odkryté klece. Hossa je v letošní sezóně ve výborné formě, trefil se již pětadvacetkrát!


Richard Pánik (Chicago Blackhawks)

Mezi střelci nechyběl ani Richard Pánik. Mladý hokejista dostal pěkný pas do mezikruží, odkud pohotovou střelou těsně nad ledem překonal Fleuryho v kleci Penguins.


Marián Gáborík (Los Angeles Kings)

Slovák Marián Gáborík si při vítězství Kings připsal dva kanadské body. Útočník Los Angeles se asistencí podílel na třetí a čtvrté brance svého týmu.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Pittsburgh Penguins - Chicago Blackhawks 1:5

Richard Pánik (CHI) - 1+0, 3 střely, čas na ledě 14:58 
Marián Hossa (CHI) - 1+0, 3 střely, čas na ledě 17:38 
Tomáš Jurčo (CHI) - 0+0, 3 střely, čas na ledě 9:13


Calgary Flames - Los Angeles Kings 1:4

Marián Gáborík (LAK) - 0+2, 1 střela, čas na ledě 13:45 
Michael Frolík (CGY) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:57


Arizona Coyotes - St. Louis Blues 1:3

Radim Vrbata (ARI) - 0+0, 3 střely, čas na ledě 14:17

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.