bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Smith-Pelly podcenil letní přípravu a ocitl se mimo sestavu

24. září 2018, 13:00

Jan Šlapáček

Při vítězném tažení Washingtonu za Stanley Cupem byl útočník Devante Smith-Pelly důležitou součástí úspěšného týmu. Ve čtyřiadvaceti zápasech play-off vstřelil sedm branek a byl pro svůj tým důležitým hráčem. V létě však podcenil přípravu na nový ročník a nyní za to pyká.

Capitals mají v přípravě odehrané čtyři zápasy, ani do jednoho z nich však Smith-Pelly nezasáhl. Důvod je prostý. Útočník se do tréninkového kempu vrátil po letních radovánkách v mizerné kondici, za což nese následky. Hlavní kouč Washingtonu Todd Reirden prozradil, že dokud se nedá dohromady, hrát nebude.

„Stále se snaží dostat do formy, v jaké byl v minulé sezóně. Dokud se tak nestane, hrát jednoduše nebude," řekl jasně nový lodivod Capitals. „Devante ale pracuje velmi tvrdě, aby získal své ztracené místo v sestavě zpátky," dodal k celé situaci sedmačtyřicetiletý kouč.

Sám útočník přiznává, že neprožil ideální letní přípravu. „Nechci se vymlouvat, ale léto bylo krátké a trošku jiné. Každý se snaží na nový ročník připravit jinak." Smith-Pelly se nyní soustředí na to, aby byl připraven nastoupit k úvodnímu zápasu základní části.

„Jistěže bych rád hrál každé utkání, ale je to rozhodnutí trenéra. Nyní pouze bruslím, makám v posilovně a pracuji na tom, abych byl 4. října připravený naskočit. A já připravený budu," dodal na závěr odhodlaně.

Dokáže získat ztracené místo v sestavě Smith-Pelly zpátky? Příští dny a týdny napoví hodně.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.