bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Smůla Letce Couturiera. Mladý forvard nestihne začátek kempu

23. srpna 2018, 15:32

Jan Vojkůvka

Útočník Philadelphie Flyers Sean Couturier zmešká přinejmenším začátek tréninkového kempu. S takovými informacemi vyšel na světlo světa generální manažer týmu Ron Hextall, jenž potvrdil, že mladý forvard si během srpnového exhibičního utkání v Quebecu opětovně poranil koleno.

Pětadvacetiletý Couturier bude mimo hru okolo čtyř týdnů a s jistotou nestihne začátek přípravného kempu před novou sezonou. Podle Hextalla by mohl v polovině září trénovat alespoň bezkontaktně, kdy však bude plně připraven naskočit do plného tréninku a zápasového tempa je nejisté. Neměl by však zmeškat začátek nové sezony.

Pro Couturiera se jedná o druhé zranění kolena během pěti měsíců. V dubnu ho zranil při tréninku spoluhráč Radko Gudas, a ač byl Couturier schopný i s poškozeným vnitřním postranním vazem odehrát ještě dva zápasy play-off, následovat ale musel menší chirurgický zákrok. 

Zranění během exhibičního utkání z 10. srpna se pak týká stejného kolene, avšak, naštěstí pro Couturiera, se nejedná o totožné místo. Nejde tak o obnovení předchozího zranění, což je pro amerického hokejistu dobrá zpráva.

Couturier má za sebou průlomovou sezonu. Potřetí v kariéře odehrál kompletní základní část, ve které nastřílel 31 branek a přidal 45 asistencí. I díky němu se Flyers podařilo proniknout do play-off, ve kterém sice vypadli v prvním kole proti Pittsburghu, ale i v této sérii dokázal Couturier zazářit, když v 5 zápasech zaznamenal bilanci 5+4.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.