bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Šok! Hall dal ostatním zájemcům košem a míří do Buffala

12. října 2020, 8:45

Vojtěch Balon

O Taylora Halla byl po otevření trhu s volnými hráči obrovský zájem, kanadskému forvardovi se prý ozvalo až 25 týmů. O osmadvacetiletého rodáka z Calgary stáli především v Nashvillu, Columbusu, Bostonu či Montrealu. Hall se ale nakonec vydal úplně jinou cestou.

Podepsal totiž roční smlouvu s Buffalem! Bývalá jednička draftu a vítěz Hartovy trofeje pro nejužitečnějšího hráče ligy si vydělá 8 milionů dolarů (7 milionů je výše platu, milion podpisový bonus).

„Jsme velice hrdí, že si Taylor vybral náš klub. Máme jeden k druhému vzájemnou důvěru, a tak se můžeme pustit rovnou do práce,“ hlásil nadšený trenér Sabres Ralph Krueger, pod nímž Hall prožil produktivní sezónu 2012/2013 v Edmontonu.

Smlouva obsahuje klauzuli o nevyměnitelnosti, Taylor Hall tak v Buffalu s nejvyšší pravděpodobností stráví celou příští sezónu. GM Kevyn Adams navíc na zvláštní tiskové konferenci potvrdil, že má zájem i o spolupráci dlouhodobého charakteru.

Taylor Hall volbou Buffala šokoval hokejový svět. Po vyřazení s Arizonou totiž přiznal, že by rád podepsal smlouvu s týmem, který bude bojovat o Stanley Cup. Sabres se přitom neprokousali do play-off už devět let v řadě, což je nejdelší období neúspěchu v klubové historii.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.