bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Souboj i mimo led? Winnipeg a Nashville se porvou o některé velké ryby

28. ledna 2019, 12:21

Šimon Rogner

Že se v příštích sezónách bude zvyšovat rivalita mezi Winnipegem a Nashvillem, je nabíledni. Oba týmy patří v Centrální divizi k nejsilnějším a už loňská sedmizápasová série ukázala, co fanouškům jejich atraktivní souboje můžou nabídnout. Střet mezi dvěma mužstvy se však může odehrát i na jiné frontě, neméně důležité – podle novináře Pierrea LeBruna by se totiž jejich zájmy mohly potkat při snaze získat posily před blížící se uzávěrkou přestupů.

Postavení i bilance obou klubů mluví za sebe. Jets jsou momentálně s 64 body ve 48 utkáních na prvním místě Centrální divize, Nashville jich má stejně, ale má o čtyři odehrané zápasy více – patří mu tak druhá příčka sedm bodů před třetí Minnesotou.

Je tak relativně nasnadě, že oba generální manažeři Kevin Cheveldayoff (Jets) a David Poile (Predators) už nyní zabrušují na přestupovém trhu. A podle LeBruna se ani jeden nebude bát pro zisk některého z hledaných hokejistů vytáhnout i své nejcennější triumfy – to znamená mladé hráče, prospekty a určitě volbu v prvním kole draftu.

Už loni se mluvilo o eminentním zájmu Jets o tehdejšího centra Ottawy Dericka Brassarda, kterého ale nakonec i díky přispění Vegas získal Pittsburgh. Brassardovi se ale v Penguins příliš nedaří a jeho jméno se tak začíná čím dál tím více skloňovat v souvislosti s možnou výměnou. A zájem o něj kromě Tryskáčů údajně mají i v Nashvillu (psali jsme také zde).

Mezi další možné hráče, kteří by se v budoucích týdnech mohli stěhovat do Manitoby, či Tennessee, bývají zmiňovaní také Wayne Simmonds (psali jsme o něm zde a zde), Kevin Hayes, Gustav Nyquist, Marcus Johansson, Mats Zuccarello (psali jsme zde) či Jeff Carter.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.