bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Souboj, jaký tu ještě nebyl! Gretzky si to rozdá s Ovečkinem

18. dubna 2020, 14:42

Adam Bagar

Ve středu 22. dubna dojde k pikantní bitvě dvou velikánů hokejové historie. Wayne Gretzky s Alexandrem Ovečkinem si to rozdají v populární videohře NHL 20.

Vzájemný souboj, hraný na dva vítězné zápasy, inicioval Kanaďan poté, co viděl na internetu Ovečkinovo video, na kterém válel s herní konzolí se svým synem Sergejem. Střetnutí budou živě vysílat Capitals prostřednictvím streamovací služby Twitch.

Jak informoval kanadský portál TSN, diváci budou moci během sledování utkání posílat peníze na charitativní projekty v době koronavirové pandemie. Konkretně pro nadaci Monumental Sports & Entertainment a Edmontonskou potravinovou banku.

Ovečkin ztrácí na Gretzkyho 188 gólů

„Tak moc se mluví o mém gólovém rekordu, takže mezi Alexem a mnou je zajímavé spojení. Napadlo mě, že bychom mohli společně udělat něco, co by lidé mohli sledovat. A zároveň i pomoct získat peníze pro ty, kteří je potřebují,“ uvedl Gretzky.

Ten s 894 trefami vévodí historické tabulce střelců NHL. Pokud jej někdo může přeskočit, pak je to podle řady odborníků právě Ovečkin. 34letému ruskému kanonýrovi Washingtonu patří osmá příčka. Dal 706 gólů, na kanadskou legendu ztrácí 188.

Jak souboj pod názvem „The Great One vs. The Great Eight” dopadne?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.