bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

SOUHRN: Stars v prvním zápase porazili Colorado, blýskl se Alexandr Radulov

23. srpna 2020, 5:12

Jiří Sameš

V noci na neděli začalo jedním soubojem druhé kolo Play-off NHL 2020. Sledovat jsme mohli první zápas semifinále Západní konference mezi Colorado Avalanche a Dallas Stars. Podívejte se na náš tradiční souhrn!

COLORADO AVALANCHE vs. DALLAS STARS
Neděle 23. srpna 2020, 02:00 SEČ • Rogers Place, Edmonton, AB
3:5 (1:3, 2:1, 0:1)

Stav série: 1–0 DAL

Stars v prvním zápase porazili Colorado, blýskl se Alexandr Radulov

Dallas v prvním zápase semifinále Západní konference porazil Avalanche. Blýskl se zde útočník Alexander Radulov, jenž vstřelil dva góly a zapsal celkem tři kanadské body – stejný výkon jinak zaznamenal také Nathan MacKinnon.

Philipp Grubauer utkání nedochytal kvůli zranění, odstoupil na začátku druhé periody. Český útočník Radek Faksa si připsal jednu asistenci, přičemž na ledě strávil 17 minut a 20 vteřin.

Branky a nahrávky
6. MacKinnon (Landeskog, Rantanen), 25. Landeskog (MacKinnon, Girard), 39. MacKinnon (Girard, Kadri) – 4. Seguin (Benn, Radulov), 10. Comeau (Oleksiak, Heiskanen), 17. Radulov (Benn, Faksa), 30. Radulov (Seguin, Benn), 49. Hintz (Dickinson, Klingberg)

Statistické okénko
Střely na bránu: 31 – 30 | Přesilová hra: 0/1 – 0/2 | Trestné minuty: 6 – 4

Kdo se postavil do brankoviště?
Philipp Grubauer (COL) – --- , 7 zákroků, 3 OG, úspěšnost 70.0%, čas 23:06
Anton Chudobin (DAL) – výhra, 28 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90.3%, čas 59:54

stř. Pavel Francouz (COL) – prohra, 18 zákr., 2 OG, úspěšnost 90.0%, čas 33:30

Česká a slovenská stopa
stř. Pavel Francouz (COL) – prohra, 18 zákr., 2 OG, úspěšnost 90.0%, čas 33:30
Andrej Sekera (DAL) – 0+0, +2 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 11:33
Radek Faksa (DAL) – 0+1, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 17:20

Tři hvězdy utkání
1. Alexandr Radulov (DAL), 2. Nathan MacKinnon (COL), 3. Jamie Benn (DAL)

→ Colorado Avalanche vs. Dallas Stars – karta zápasu

Nepříjemnost pro Colorado...

Avalanche hlásí velký problém! Philipp Grubauer kvůli zranění nedochytal první zápas semifinále Západní konference proti Dallasu. Do brány tak musel Pavel Francouz.

Tohle musíte vidět!

Útěchou pro příznivce Colorada může být alespoň další velké představení útočníka Nathana MacKinnona, jenž ve zmiňovaném utkání vstřelil dva góly a byl u všech tří branek svého mužstva. 

Kam až to mohou Canucks dotáhnout?

Před začátkem dohrávky sezony 2019-20 se hovořilo o tom, že nebude nouze o překvapení. A jedno takové nám přichystali Vancouver Canucks, kteří si
v prvním kole play-off vyšlápli na obhájce Stanley Cupu, tedy St. Louis Blues...

Druhé kolo začne pro Tampu Bay a Vegas

V noci z neděle na pondělí se rozjedou další dvě série druhého kola. Do akce navíc půjdou Tampa Bay Lightning a Vegas Golden Knights – vedle Avalanche největší favorité na zisk slavné trofeje. 

Lightning čeká bitva na ostří nože s Boston Bruins a úvodní vhazování prvního zápasu série očekáváme krátce po 02:00 SEČ. Golden Knights potom změří síly s výše zmiňovaným Vancouverem, zde nám to vypukne v 04:30 SEČ.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.