bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Spekulace se potvrdily. Trouba je novým členem Rangers

18. června 2019, 2:45

Jan Šlapáček

O této výměně se v minulých dnech hodně mluvilo. Winnipeg se kvůli platovému stropu musel zbavit Jacoba Trouby a jednal hned s několika týmy. Nakonec se na obchodu domluvil s Rangers, kteří do svých řad získali skvělý přírustek.

Ofenzivně laděný Jacob Trouba, který v kanadském bodování mezi obránci skončil v této sezóně na třináctém místě se ziskem padesáti bodů, bude pravděpodobně od nové sezóny oblékat dres slavné organizace New York Rangers. Tam byl vyměněn z Winnipegu za obránce Neala Pionka a volbu v prvním kole draftu (20. v pořadí), která původně patřila právě Jets.

Rangers nyní mají do 1. července čas na to, aby se s Troubou domluvili na nové smlouvě. Pokud se jim do této doby nepodaří najít společnou řeč, tak se americký obránce stane chráněným volným hráčem a bude moci klidně vyjednávat s jinými celky.

Dá se ale očekávat, že se pětadvacetiletý obránce a rodák z Michiganu usadí na Manhattanu a podepíše s Rangers dloudobou smlouvu kolem sedmi milionů dolarů za sezónu.

Tento týden tak začal pro fanoušky New Yorku Rangers skvěle, a to se za pár dní můžou těšit na zisk skvělého útočníka během draftu. Bude jím Kaapo Kakko, a nebo dojde k překvapení a spoluhráčem Filipa Chytila se stane Jack Hughes?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.