bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

St. Louis vybojovalo druhé vítězství. Série se vrátí do San Jose za nerozhodného stavu

18. května 2019, 6:05

Jan Šlapáček

St. Louis se nezaleklo nevýhodné pozice a ve druhém domácím utkání již uspělo a srovnalo stav série na 2:2. Příští zápas hraný v San Jose bude pro oba celky hodně důležitý.

St. Louis Blues - San Jose Sharks

2:1 (2:0, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 1. Barbašev, 18. Bozak (Maroon,Tarasenko) – 47. Hertl (Burns, E. Karlsson).

Lepší vstup do utkání si hokejisté St. Louis nemohli snad ani přát. Hned v pětatřicáté sekundě poslal Blues do vedení Ivan Barbašev a naznačil, jakým směrem se bude úvodní dějství vyvíjet. Domácí měli obrovský tlak a nakonec se dočkali i druhé branky, o kterou se postaral Tyler Bozak.

San Jose s postupem času hru vyrovnalo a bylo jen otázkou času, kdy přijde snížení. O to se ve 47. minutě postaral Tomáš Hertl, nicméně to bylo ze strany Sharks vše. Hosté měli v závěru při hře bez brankáře sice ohromný tlak, kotouč do branky ale neprocpali.

J. Binnington (STL) – odchytal 60:00 minut, 29 zákroků, úspěšnost 96,7 %
M. Jones (SJS) – odchytal 57:31 minut, 20 zákroků, úspěšnost 90,9 %

Tomáš Hertl (SJS) - 1+0, 2 střely, čas na ledě 23:02  

1. hvězda utkání: Jordan Binnington (STL)
2. hvězda utkání: Tyler Bozak (STL)
3. hvězda utkání: Colton Parayko (STL)

Stav série: 2:2

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.