bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Status Nolana Patricka nadále nejistý, zvládne se letos ještě vrátit?

10. listopadu 2019, 5:33

Jiří Sameš

Sezona 2019-2020 má za sebou už šest týdnů a Philadelphia Flyers přitom stále čekají na návrat útočníka Nolana Patricka. Bohužel pro ně, čekání to bude ještě asi dosti dlouhé.

Nolan Patrick je mimo hru od 26. září. Trpí migrénami a jeho zdravotní stav je posuzován na týdenní bázi.

Podle uznávaného reportéra Sportsnetu Chrise Johnstona si Patrick s týmem občas zabruslí, na pořádný trénink to ale ještě zatím nevypadá.

„Opravdu, co se jeho zdravotního stavu týče, situace se nemění. Stále tak čeká, až dostane zelenou k návratu," řekl Johnston v sobotu, během pořadu Hockey Night in Canada, segmentu Saturday Headlines.

Flyers jsou momentálně na dvouzápasovém tripu, jenž odstartovali v noci na neděli na ledě Toronto Maple Leafs výhrou 3:2 po nájezdech, Patrick s nimi ovšem neodcestoval.

Tým zkrátka vyčkává, zda jeho příznaky časem zmizí. Se situací je třeba pochopitelně zacházet velmi opatrně.

„Zdraví mladého muže je samozřejmě na prvním místě. Jsem si jistý, že je to pro Nolana Patricka těžké," poznamenal Johnston.

„Flyers věří, že jakmile se vrátí zpět do jejich sestavy, půjde o velkou vzpruhu. Nyní ale čekají, jestli se všechno vyjasní."

„Určitě by ho měli rádi na soupisce co nejdřív," zmínil ještě závěrem.

Patrick, jednadvacetiletý Kanaďan, je díky Philadelphii dvojkou Vstupního draftu NHL 2017.

V National Hockey League odehrál dosud 145 zápasů, přičemž v nich vstřelil 26 gólů a zapsal celkem 61 kanadských bodů.

V sezoně 2018-2019, jeho druhá v kariéře, za 72 zápasů vsítil 13 gólů a připsal si celkem 31 kanadských bodů.

Flyers jsou aktuálně ve formě, když mají na svém kontě tři úspěchy po sobě a čtyři úspěchy z posledních pěti zápasů, navíc zde vždy bodovali. V tabulce Východní konference jsou potom nyní na sedmém místě (bilance 9-5-2).

Příští duel sehrají hned v noci na pondělí, kdy zakončí výše zmiňovaný trip na ledě Boston Bruins.

Čtěte také:
Dohoda mezi Taylorem Hallem a Devils v průběhu sezony nepravděpodobná

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.