bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sto bodů pro Nashville Predators! Bude z toho klubový rekord?

15. března 2018, 14:00

Pavel Golasowski

Díky včerejší noční výhře 3:1 nad Winnipegem Jets se Nashville Predators dostali na stobodovou hranici pošesté v historii klubu. Pokud si udrží stávající formu mohou zaútočit i na klubový rekord!

Díky sebevědomému a přesvědčivému výkonu proti Winnipegu si Predators připsali dva body za výhru a stali se po Tampě druhým týmem, který letos pokořil hranici sta bodů. Nashvillu momentálně chybí do konce základní části odehrát třináct utkání. Pokud vyhrají alespoň v pěti případech, tak vyrovnají svůj nejlepší výsledek 110 bodů ze sezóny 2006/07. 

Vzhledem k tomu, že Predátoři vyhráli z posledních dvanácti zápasů hned jedenáct, tak není vůbec vyloučeno, že se jim 110 bodová hranice podaří nejen vyrovnat, ale rovnou překonat a přepsat historii klubu. 

Se sto body na kontě jsou Predátoři v Centrální divizi jasně první s náskokem osmi bodů na druhý Winnipeg. Dominují i celé Západní konferenci. S 95 body jim sekunduje nováček soutěže z Las Vegas.

„Užíváme si to, že jsme teď první, ale ještě chybí odehrát pár zápasů,“ řekl střelec vítězného gólu proti Jets Austin Watson. „Hrajeme tak často, že počet bodů a pořadí se mění každou chvíli. To je důležité zmínit. Nicméně, chceme hrát, jak nejlíp umíme a dnešní večer byl pro nás hrozně důležitý.“

Ze zbylých třinácti duelů odehrají Predators osm zápasů venku. Aby pokořili hranici sto deseti bodů, tak budou muset porazit mužstva jako jsou: Tampa, Washington, Florida, Minnesota či Winnipeg. Doma pak narazí znovu na Minnesotu, San Jose a v posledním zápase před play-off je prověří Columbus. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.