bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Švédský souboj došel až do prodloužení, rozhodl dvougólový Senátor Stone

10. listopadu 2017, 23:20

Martin Zíta

Stockholm patří Ottawě, alespoň ten hokejový o pátečním večeru. Senators v prodloužení porazili Colorado a děkovat za to mohli i švédské klice.

Colorado Avalanche – Ottawa Senators

3:4pp (1:2, 1:1, 1:0 - 0:1) 

Branky a nahrávky: 9. Jakupov (Kerfoot, C. Wilson), 30. Kerfoot (Comeau, Girard), 53. MacKinnon (Rantanen, Landeskog) – 9. Claesson (Hoffman, E. Karlsson), 16. Mark Stone (Oduya, Ch. Wideman), 34. DiDomenico (Phaneuf, Pyatt), 61. Mark Stone (Brassard, E. Karlsson)

Švédští fanoušci zámořského hokeje si v pátek večer přišli na své. Ottawa a Colorado sehráli ve Stockholmu vyrovnanou bitvu, v níž hráli důležitou roli i zástupci severské země. Kapitán Sens Erik Karlsson k vítězství přispěl dvěma asistencemi a jeho kolega z obrany Ottawy Frederik Claesson vstřelil první branku svého týmu.

Claesson s Karlssonem mohli po zápase rozdávat úsměvy.

Pro druhého jmenovaného byla gólová trefa obzvlášť vyjímečná. Čtyřiadvacetiletý Claesson se trefil teprve počtvrté ve své mladé kariéře a navíc právě ve Stockholmu a hale Ericsson Globe, kde vyrůstal v dresu slavného Djurgårdenu.

V dresu Sens poprvé naskočil Matt Duchene, ze středu prvního útoku se ale bodově neprosadil. Na straně druhé se do sestavy podíval třeba mladý obránce Samuel Girard, který byl součástí "megavýměny" dřívě zmíněného.

S. Varlamov (COL) – odchytal 60:59 minut, 28 zákroků, úspěšnosz 87,5 %
C. Anderson (OTT) – odchytal 60:34 minut, 16 zákroků, úspěšnost 84,2 %

1. Mark Stone (OTT)
2. Alexander Kerfoot (COL)
3. Fredrik Claesson (OTT)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.