bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tahle branka se musela líbit. Elias Pettersson vymíchal Lehnera

26. srpna 2020, 6:06

Jiří Sameš

Vancouver Canucks ve druhém zápase semifinále Západní konference zdolali Vegas Golden Knights, srovnali tak stav série. Na ledové ploše byl hodně vidět útočník Elias Pettersson...

Hráč vstřelil jeden gól a přidal k tomu dvě asistence, za svůj výkon také dostal "nálepku" třetí hvězdy utkání. Jeho trefa z 39. minuty se nakonec ukázala býti jako vítězná a určitě se musela líbit.

Canucks uspěli na vhazování v útočném pásmu. Touš se přes Tylera Toffoliho dostal k Alexanderu Edlerovi, jenž od levého mantinelu přihrál mezi kruhy. Elias Pettersson následně vymíchal Robina Lehnera v bráně Vegas – skóre 3:1.

Zazářil rovněž Toffoli, který měl stejnou bilanci jako Pettersson, tedy jeden gól a dvě asistence. Navíc se vytáhl i Jacob Markström, když předvedl celkem 38 úspěšných zákroků.

Třetí zápas série mezi Vancouverem a Golden Knights uvidíme v noci na pátek od 03:45 SEČ. Jízdní řád a také výsledky Play-off NHL 2020 najdete zde.

Nepřehlédněte!
→ Ondřej Palát obstaral vítěznou trefu v prodloužení! Výstavní branka Colemana

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.