bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tampa se proti Minnesotě potřebuje oklepat. Montreal hostí Bruins, zatímco v Ottawě se ukáže Toronto

20. ledna 2018, 20:00

Martin Zíta

Po sobotní půlnoci následuje v hokejovém přehledu větší část zápasové porce. Lídl ligy z Tampy Bay v posledních dvou zápasech klopýtal a rád by se oklepal v souboji s Minnesotou. Pokud se rádi podíváte na hokej, kterému vládnou oči podlité krví, Montreal se utká s Bostonem a Ottawa změří síly s Torontem.

1:00 Montreal Canadiens – Boston Bruins

Boston zvládl oba letošní vzájemné duely a na největšího rivala má náskok takřka dvaceti bodů. Bruins získali z posledních pěti zápasů tři výhry a bodovali ve všech. Montreal bodoval čtyřikrát, naplno však jen ve dvou případech.

Očekávaní brankáři: Carey Price – Tuukka Rask

1:00 Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs

Na východní pobřeží hokejové mapy je jen jeden tým horší než Ottawa. Sens přesto vyhráli tři z posledních pěti zápasů a zvládlo oba dosavadní vzájemné  zápasy s Torontem. Maple Leafs se potýkají s menší krizí, když prohráli poslední čtyři zápasy – hned třikrát se jim ale podařilo urvat alespoň bod.

Očekávaní brankáři: Craig Anderson – Frederik Andersen

1:00 Detroit Red Wings – Carolina Hurricanes

Carolina zvládla z posledních pěti zápasů pouze jeden, Detroit tedy se dvěma výhrami vychází z tohoto porovnání o uši lépe. Oba soupeři se letos utkají vůbec poprvé, z loňských tří zápasů se dvakrát radoval Detroit.

Očekávaní brankáři: Jimmy Howard – Scott Darling

2:00 San Jose Sharks – Pittsburgh Penguins

Čtyři výhry z posledních pěti zápasů urvali hokejisté Pittsburghu a Sharks porazili také v posledních dvou vzájemných zápasech z minulé sezony. Sharks z posledních pěti zápasů vyhráli třikrát.

Očekávaní brankáři: Martin Jones – Tristan Jarry

2:00 Nashville Predators – Florida Panthers

Nashville vyhrál poslední čtyři zápasy a všechny zvládl na svou stranu zvrátit pouze o jediný gól. Florida z posledních pěti zápasů vyhrála pouze dvakrát. V minulé sezoně však vcelku překvapivě oba vzájemné zápasy zvládli právě Panthers.

Očekávaní brankáři: Pekka Rinne – James Reimer

2:00 St. Louis Blues – Arizona Coyotes

Arizona prohrála posledních pět zápasů a nezůstává dlužná pozici nejhoršího týmu letošní sezony. St. Louis je na tom v tabulce o celých třicet bodů lépe a momentálně má na kontě sérii dvou výher, při pohledu na bilanci z posledních pěti duelů však další vítězství nenalezneme. Blues už jeden vzájemný zápas letos zvládli.

Očekávaní brankáři: Carter Hutton – Antti Raanta

2:30 Chicago Blackhawks – New York Islanders

Chicago z posledních pěti zápasů bralo dva body třikrát a proti Islanders bude chtít svou bilanci vylepšit – svého soka přehrálo v posledních pěti vzájemných zápasech. Isles prohráli poslední dva zápasy a z posledních pěti tak mají tři vítězné zápisy. Při pohledu do tabulky nalezneme oba celky na padesáti bodech.

Očekávaní brankáři: Anton Forsberg – Jaroslav Halák

3:00 Minnesota Wild – Tampa Bay Lightning

Tampa a Minnesota se už v letošní sezoně jednou setkali a lépe to dopadlo pro Tampu Bay. Lightning kralují s jednobodovým náskokem před Vegas celé soutěži, v posledních pěti zápasech však na vítězství dosáhli jen dvakrát. Minnesota má bilanci obdobnou, přidala k tomu ale ještě dvě remízy po šedesáti minutách.

Očekávaní brankáři: Devan Dubnyk – Andrej Vasilevskij

4:00 Edmonton Oilers – Vancouver Canucks

Tři porážky v řadě a dvě výhry v řadě, tak vypadá posledních pět zápasů Edmontonu, který výrazně zaostává za očekáváním. Vancouver má s vítězstvími v posledních dvou zápasech naprosto shodnou bilanci z posledních pěti zápasů a první vzájemný zápas letošní sezony zvládli právě Canucks.

Očekávaní brankáři: Cam Talbot – Jacob Markström

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.