bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tatar Slovákům nepomůže, půl roku bude bez hokeje

12. dubna 2017, 8:00

Martin Zíta

Nebývalo úplně zvykem zvažovat účast hráčů Detroitu Red Wings na každoročním mistrovství světa, letos je ale situace jiná. Pro slovenský národní tým se toho ale moc nemění, nejproduktivnější Slovák ligy na šampionát nepojede, i kdyby sebevíce chtěl. Až šest měsíců totiž bude Tomáš Tatar odpočívat a rehabilitovat zraněné rameno.

Zpráva z detroitského tábora zněla neúprosně. Střelec pětadvaceti gólů v základní části, suverénně nejvíce mezi všemi hráči Red Wings, Tomáš Tatar se nějakou dobu na hokejku leda tak podívá. A ne kvůli tomu, že Detroit po celé věčnosti nepostoupil do play-off.

Slovenský útočník už nějakou tu chvíli laboroval se zraněným ramenem a po absolvování operace zraněné části těla bude čtyři až šest měsíců na nuceném odpočinku.

Tatar by tak podle úvodních předpokladů rameno doléčit akorát včas na kemp před novou sezonou. Řečí ročních období někdy na podzim letošního kalendářního roku.

První detroitskou absenci v play-off od roku 1990 naplno využily národní týmy Česka a Spojených států, které na nadcházející šampionát povolaly Petra Mrázka, respektive Dylana Larkina.

Na americké lavičce by navíc měl stát kouč Red Wings Jeff Blashill.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.