bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tento den v historii: Royovo poslední čisté konto

27. března 2020, 7:00

Vojtěch Balon

Sedmadvacátý březen nabídl v historii NHL hned několik zajímavých momentů. Na tento den nezapomenou především Patrick Roy, Connor McDavid a Mickey Redmond.

1973: Legendární Mickey Redmond vstřelil dva góly při výhře Detroitu 8:1 na ledě Toronta, a stal se tak prvním hráčem v historii Red Wings, který v jedné sezóně dosáhl na padesátigólovou hranici. Dnes už dvaasedmdesátiletý Redmond, tohoto času spolukomentátor domácích utkání Detroitu, se po Maurici Richardovi, Berniemu Geoffrionovi, Philu Espositovi, Johnnymu Bucykovi, Bobbymu Hullovi a Vicu Hadfieldovi stal teprve sedmým hráčem, který na tuto metu dosáhl.

2003: Brankář Patrick Roy dosáhl na své 66. čisté konto v kariéře, které bylo zároveň jeho posledním. Známý bouřlivák vychytal Coloradu výhru 3:0 nad Los Angeles.

2018: V NHL se rodí nový fenomén. Connor McDavid ve druhé sezóně po sobě dosáhl na stobodovou hranici, při domácí porážce 3:7 s Columbusem vstřelil Kanaďan gól a na zbývající dva přihrál. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.