bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Těžké chvíle pro Canadiens. Trenér Julien opustil bublinu s bolestí na hrudi

14. srpna 2020, 17:10

Matěj Hodoval

Nelehkou situaci nyní musí řešit hokejisté Montrealu. Hlavní trenér týmu Claude Julien byl totiž nucen opustit bublinu, kvůli bolesti na hrudi musel být hospitalizován.

Zpráva, která šokovala nejednoho hokejového fanouška. Canadiens potkala opravdová nepříjemnost, v dalších zápasech prvního kola se velmi pravděpodobně budou muset obejít bez kouče Clauda Juliena.

V noci po prvním utkání série proti Philadelphii musel být šedesátiletý Kanaďan hospitalizován kvůli bolesti na hrudi.

„Claude cítil během noci bolest na hrudi. Okamžitě jsme svolali naše doktory a shodli jsme se, že bude nejlepší jej rychle převést do nemocnice. Nemá to nic společného s Covidem,“ osvětlil situaci generální manažer Marc Bergevin.

Julien nyní míří zpět do Montrealu, kde bude odpočívat. Lékaři mu zavedli stent do jedné z jeho koronárních tepen.

Zkušený trenér zároveň prostřednictvím klubu hluboce poděkoval personálu v St. Michael's Hospital, tedy v nemocnici, kam jej s bolestmi převezli. Dále byl lodivod Habs vděčný za veškerou podporu.

Montreal čeká v pátek od 21:00 středoevropského času druhé střetnutí s Flyers. Habs se pokusí se svým soupeřem srovnat krok i bez Juliena, roli hlavního trenéra bude dočasně plnit asistent Kirk Muller.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.