bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tobias Rieder: Minulá sezóna se mi nevydařila, podobně jako celý tým mám co napravovat

6. října 2018, 17:15

Jiří Sameš , Jan Šlapáček

(GÖTEBORG, od našich zpravodajů) - Loňská neúčast Edmontonu Oilers v play-off byla pro mnohé velkým překvapením. Tým skončil se ziskem 78 bodů až na šestém místě Pacifické divize, dvanáctém místě Západní konference. Cílem svěřenců Todda McLellana tak letos bude vrátit se zpět do vyřazovacích bojů, což dokazují i slova útočníka Tobiase Riedera.

Rieder je novou tváří Oilers. Kanadským klubem byl draftován v roce 2011 ve čtvrtém kole, celkově jako 113. v pořadí. V National Hockey League však doposud zatím odehrál ostré zápasy pouze za Arizonu Coyotes a Los Angeles Kings.

V minulé sezoně si pětadvacetiletý Němec připsal v 78 zápasech za 12 branek a 13 asistencí celkem 25 kanadských bodů. Za svým osobním maximem ze sezony 2015/2016 tak zaostal o 12 kanadských bodů. Letos by podle svých slov chtěl v Edmontonu své statistiky a svou hru o něco zlepšit.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.