bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Torontu zatrnulo. Útočník Mitch Marner se zranil a nedohrál zápas s Flyers

10. listopadu 2019, 15:30

Matěj Hodoval

Maple Leafs v noci ze soboty na neděli padli na domácím ledě s Philadelphií poměrem 2:3 po samostatných nájezdech. Porážka však nakonec nebylo to, co hokejisty z Toronta trápilo po utkání nejvíce.

Javorové listy totiž během souboje s Letci přišly o hvězdného forvarda Mitchella Marnera.

Byla to velmi podivná a nešťastná situace. Dvaadvacetiletý talent se ve středovém kruhu zahákl do souboje s Carsenem Twarynskim a následně uklouzl po jeho čepeli. Marner spadl na svou pravou nohu a poranil si kotník. 

Z jeho tváře bylo zřejmé, že něco není v pořádku. Kanadský hokejista se sotva dostal na střídačku, během cesty několikrát upadl a nakonec mu museli pomoct i spoluhráči.

Marner se pokoušel do hry se vrátit, jenže v dalším střídání zjistil, že jeho zraněná noha neunese váhu, a tak se opět poroučel k ledu, Ještě jednou zkusil kotník otestovat o reklamní přestávce, avšak po konzultaci s trenéry pro něj utkání skončilo.

„Nevím, na jak dlouho to bude, zda to bude v řádech dnů, či týdnů. Nemá smysl být negativní, šanci dostane zase někdo jiný,“ uklidňuje situaci trenér Mike Babcock.

Rodák z Markhamu si v letošní sezoně vydělá vůbec nejvíce z celého týmu. Aktuálně je Marner po Matthewsovi druhým nejproduktivnějším hráčem Maple Leafs, když v osmnácti duelech vstřelil pět gólů a přidal třináct asistencí.

„Je to samozřejmě nepříjemné, když se něco takového stane. Na druhou stranu bylo pěkné vidět, jak mu okamžitě kluci pomáhali. Myslím, že tohle můžete vidět jako to pozitivum. Vidíte, jak jsme si blízcí. On se pak snažil to bolavé zranění překousnout, respektuji ho. Mitch je obrovskou součástí tohoto klubu,“ líčí obránce Travis Dermott.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.