bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Trevor van Riemsdyk si po zbytek play off nezahraje, zmeškat může i start nové sezony

5. května 2019, 14:00

Ondřej Mach

Carolina si momentálně užívá postup do finále Východní konference, obejít se v něm však bude muset bez obránce Trevora van Riemsdyka. Sedmadvacetiletý obránce musel podstoupit operaci levého ramene, doba rekonvalescence se odhaduje na čtyři až šest měsíců.

Van Riemsdyk se zranil během druhého utkání série s Islanders, když spěchal za pukem a Cal Clutterbuck jej tvrdě narazil na mantinel. Očekávaná doba návratu se pohybuje mezi čtyřmi až šesti měsíci. Obránce byl ve čtvrtek na operaci levého ramene, kterou podle TSN vedl doktor Marty Isbell z Raleigh Orthopaedic.

Hurricanes v pátek porazili Ostrovany 5:2 a hladce postoupili do konferenčního finále. V tom vyzvou Boston nebo Columbus. Pro Islanders je to hořký konec. Poté co ve čtyřech zápasech vyřadili Penguins, se stali prvním týmem od roku 1993, který hned následující sérii prohrál 0:4 na zápasy.

Sedmadvacetiletý bek letos nastoupil do devíti utkání vyřazovací části, nebodoval a na ledě strávil v průměru něco okolo čtrnácti minut. V základní části nasbíral čtrnáct bodů za tři góly a jedenáct nahrávek.

Van Riemsdyk hrál v NHL za Blackhawks a Hurricanes, celkem zapsal 61 bodů (14 branek, 47 asistencí) ve 315 zápasech. V roce 2017 si ho v rozšiřovacím draftu vybralo Vegas, v červnu téhož roku putoval v rámci výměny do Caroliny.

Canes se na své cestě play off musí vypořádávat s početnou marodkou. Mimo hru nadále zůstávají Petr Mrázek, Micheal Ferland a Saku Mäenalanen.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.