bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tři zápasy začnou ještě před půlnocí. Potvrdí Blues famózní formu proti Coloradu?

16. února 2019, 18:20

Matěj Hodoval

Kolotoč NHL se nezastavuje, do akce v noci na neděli naskočí čtyřiadvacet mužstev. Velká pozornost bude věnována Bluesmanům, kteří útočí na devátou výhru v řadě. Dobrou zprávou pro evropské příznivce zámořské soutěže je, že hned tři utkání mají svůj start naplánován ještě před půlnocí.

19:00 Philadelphia Flyers – Detroit Red Wings

Philadelphia pokračuje ve své stíhací jízdě za play-off, když dokázala na prohru s Penguins okamžitě zareagovat výhrou nad Minnesotou. Flyers přivedli do svého týmu Cama Talbota výměnou za Anthonyho Stolarze, v brance by se nicméně měl objevit Carter Hart. V cestě za dalšími důležitými body bude Detroit, jemuž se povedlo vyhrát poslední dvě klání.

19:00 Pittsburgh Penguins – Calgary Flames

Tučňáci drží zuby, nehty poslední postupovou pozici do play-off. Na Pittsburgh se tlačí Carolina, na kterou mají už jen jednobodový náskok, o svou pozici tedy mohou již tuto noc přijít. Jako bonus se Pens postaví aktuálně lídr Pacifické divize z Calgary. Flames navíc prohráli poslední čtyři zápasy a tuto nepříznivou formu by rádi zvrátili.

21:00 Colorado Avalanche – St. Louis Blues

Ještě na jedna bitva započne před půlnocí. Colorado konečně zlomilo až hrůzostrašnou šňůru osmi proher za sebou. Na ledě Winnipegu vstřelilo čtyři góly, inkasovalo jen jeden a poprvé se v únoru tohoto roku mohlo radovat ze zisku dvou bodů. Naopak Blues jsou v opačné situaci, jejich aktuální forma je přímo famózní. St. Louis ukazuje, jak bojují o play-off, dokázali totiž vyhrát posledních osm zápasů.

01:00 Arizona Coyotes – Toronto Maple Leafs

Kojoti se řadí mezi zájemce o účast do play-off, nicméně patří do skupiny těch méně pravděpodobných. Arizona je v Pacifické konferenci až pátá a začíná ztrácet na Vancouver, který je zatím těsně za postupovou pozicí. Toronto naopak patří mezi favority samotného play-off, kam by v tuto chvíli postupovalo z druhého místa Atlantické divize.

01:00 Winnipeg Jets – Ottawa Senators

Winnipeg se drží v čele Centrální divize, nicméně na záda mu dýchá se ztrátou pouhých dvou bodů Nashville. Jets uzavřou domácí trojboj, ve kterém zatím brali jednu výhru a jednu prohru. Ottawa půjde do kanadského souboje s cílem po dvou prohrách konečně vyhrát. Povede se to outsiderovi soutěže?

01:00 Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens

Atraktivní duel, který bude hostit Tampa. Na jedné straně domácí Lightning, kteří letos zažívají fantastickou sezonu, na té druhé pak Montreal, jenž je překvapením. Canadiens usilují o přerušení krátké série proher, Tampa naopak o pátou výhru v řadě.

01:00 New York Islanders – Edmonton Oilers

Islanders se daří, vše u Ostrovanů momentálně šlape jako hodinky. Ostrované po výhře nad Columbuem 3:0 brali dva body počtvrté z posledních pěti duelů. Oilers by naopak rádi po třech prohrách konečně slavili. Postaví se mezi tři tyče nová akvizice v podobě Anthonyho Stolarze?

02:00 Carolina Hurricanes – Dallas Stars

Carolina je další z mužstev, které v této části sezony nabralo velkou formu a šplhá tabulkou vstříc postupovým příčkám. Hurricanes zvládli poslední dvě klání vítězně, přemohli totiž Ottawu i Edmonton. Dallas bude chtít na ledě Canes odčinit poslední debakl, který Stars uštědřila poměrem 6:0 Tampa.

02:30 Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets

Blackhawks spadli kvůli výhře Colorada zpět na dno Centrální divize, z něhož se mohou v noci zase posunout. Jestřáby mohou povzbudit i gólové hody z předchozího zápasu, v němž porazili 5:2 New Jersey. Čeká je ale těžký oříšek v podobě třetího celku Metropolitní divize. Columbus na rozdíl od svého soupeře naposledy padl, když nestačil na New York Islanders.

04:00 Vegas Golden Knights – Nashville Predators

Tři. Přesně tolik proher v řadě aktuálně počítají hokejisté Golden Knights, kteří i přesto drží přehledem třetí příčku v Pacifické divizi. O to, aby se série proher Vegas protáhla budou bojovat Predátoři z Nashvillu naposledy porazili Montreal.

04:00 San Jose Sharks – Vancouver Canucks

Sharks zastavili svou sérii výher na čísle šest. Vše to začalo soubojem s Washingtonem, ten samý soupeř pak utnul to, co načal. Žraloci se v případě zaváhání Flames mohou vrátit do čela Pacifické divize. Do Kalifornie zavítá Vancouver, který v té stejné divizi válčí o postup do vyřazovací části. Přeskočí Kosatky v noci konečně Minnesotu?

04:30 Los Angeles Kings – Boston Bruins

Kolotoč zakončí další souboj z Kalifornie. Místní Kings by rádi opět naskočili na vítěznou vlnu, která jim poslední tři zápasy uniká. Na druhé straně Bruins v posledních čtyřech zápasech vyhráli, naposledy dokonce s nulou v zádech, když 3:0 porazili Ducks. Povede partě v čele s velikánem Chárou šňůru prodloužit?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.