bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Trotz se soustředí na oslavy. Budoucnost u Capitals neřeší

12. června 2018, 12:10

Jan Šlapáček

Kdyby nedokázali hokejisté z Washingtonu překročit svůj stín a znovu ve vyřazovací části vyhořeli, zcela jistě by to odnesl i hlavní kouč Barry Trotz, kterému po sezóně končí smlouva. Takhle se dá očekávat, že v hlavním městě USA podepíše nový kontrakt.

Zkušený lodivod, který na první velký úspěch čekal hodně dlouho, svoji budoucnost neřeší. Se svým týmem se soustředí na oslavy a snaží si vítězství vychutnat plnými doušky.

„Nechce se mi o tom teď mluvit," řekl v sobotu novinářce z Washington Post, když se ho na budoucnost zeptala. „Vždycky jsem ale dobře věděl, co chci a i nyní si udělám jasno, ale až po oslavách," dodal Trotz.

V sobotní odpoledne vyrazil kompletní tým Capitals i s realizačním týmem a vedením na baseballový zápas Nationals - San Francisco Giants, kde zažili parádní atmosféru a všichni vypili hodně piv. Záběry z pozdějších oslav se staly hitem internetu.

Každopádně se k celé situaci vyjádřil generální manažer Brian MacLellan, který dal jasno, jaké on sám má plány. „Pokud bude chtít Barry zůstat, zůstane. Je to pouze na jeho rozhodnutí."

Trotz má volbu ve své moci a uvidíme, zdali se rozhodne pro setrvání na lavičce Capitals. Dá se ale očekávat, že po letošním úspěchu se na lavičku Washingtonu postaví i v říjnu a pokusí se získat pohár znovu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.