bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Trouba dál trucuje a štědrou smlouvu odmítá. Nejde prý o peníze

29. října 2016, 19:45

Martin Zíta

Anaheim a Hampus Lindholm se už na nové smlouvě domluvili, zůstává tak poslední omezeně volný hráč, který je stále bez smlouvy. Je jím obránce Jacob Trouba, jenž odmítá pokračovat v dresu Winnipegu Jets. Kanadský tým je údajně ochotný nabídnou obránci více než pět milionů dolarů za sezonu. Trouba však trvá na tom, že mu nejde o peníze.

Přibližně před měsícem požádal Jacob Trouba o výměnu z Winnipegu, respektive v té době se jeho přání dostalo na veřejnost. Trouba si stěžoval na nedostatek herního času na pozici, která mu nejvíce vyhovuje – tedy pravé straně defenzivní dvojice v jednom z prvních dvou obranných párů. Podle jeho názoru mu to klub tehdy nebyl schopen zaručit. 

Hráčův agent Kurt Overhardt podle WInnipeg Sun uvedl, že se nic nezměnilo a nic na názoru jeho klienta nezmění ani nabídka smlouvy od Jets. Kanadský tým je údajně připravený podepsal mladého obránce na šest let s ročním platem okolo pěti a půl milionů dolarů. Informaci přinesl Darren Dreger z TSN.

Peníze zkrátka v tomto případě nehrají roli, jak zní z Troubova táboru a podle výše zmíněného to nevypadá jako pouhá fráze.

Dvaadvacetiletý obránce ale zřejmě na ocet nezůstane. Podle výše zmíněného reportéra kanadské televizní stanice TSN má Trouba řadu nápadníků. Byť nikoho nezmínil konkrétně. Ve hře je ale údajně „kanadský tým".

Jiné zdroje už hovoří jasněji. Mezi zástupem zájemců o služby devítky draftu 2012 mají být Boston Bruins, Detroit Red Wings nebo New York Rangers. Winnipeg si pak za uvolnění Trouby představuje zisk obránce s následující charakteristikou: mladý, schopný s kotoučem, do prvních dvou párů, držící hůl na levou stranu.

Právě poslední položka se jako jediná liší od výbavy amerického zadáka. Trouba, jak již bylo naznačeno, drží hůl na pravou stranu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.