bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

V příštích třech letech můžeme s Flames dokázat něco speciálního, těší se Gaudreau

20. července 2017, 19:30

Petr Sumbal

Když se minulý pátek Johny Gaudreau účastnil charitativního univerzitního utkání v Bostonu, rozpovídal se o tom, jak svým Flames v příštích letech věří. Většina klíčových hráčů má podepsány smlouvy na dvě až čtyři další sezony, a to naplňuje malého útočníka Calgary velkým optimismem.

„Myslím, že máme před sebou skvělé tři roky,“ spustila pouze 173 cm vysoká hvězda Plamenů. „Opravdu se na ty sezony moc těším.“ Gaudreau své nadšení obhajoval poukázáním na to, že spousta důležitých článků mužstva má podepsán kontrakt ještě na minimálně dvě další sezony.

Z obránců je to Travis Hamonic, který přišel z New York Islanders. Má smlouvu na tři roky. Stejně tak Michael Stone, a na dvě sezony by měl být hráčem Calgary i TJ Brodie. Klíčoví zadáci Dougie Hamilton s Markem Giordanem mají pak před sebou ještě pět, respektive čtyři léta kontraktu.

„Podle mého máme možná jednu z nejlepších obran v celé lize a navíc i velmi dobrého brankáře. Nashvillu v play-off jeho obrana hodně pomohla, řekl bych, že ta naše by mohla dokázat při nejmenším to samé,“ řekl Gaudreau.

Ani v předních řadách se navíc nemusí Flames obávat o nedostatek talentu a délku smluv svých ofenzivních tahounů. Sám Johny Hockey, jak se Gaudreaovi přezdívá, má smlouvu ještě na pět let, jeho kolega z prvního útoku Sean Monahan dokonce na šest.

Důležité jsou pro Calgary rovněž dva roky Michaela Frolíka a Troye Brouwera, stejná doba zbývá také do vypršení nováčkovského kontraktu Matthewovi Tkachukovi.

Zezadu by pak mě vše jistit z Arizony nově příchozí brankář Mike Smith, podepsaný na dva roky.

„Kdo ví, třeba dokážeme v příštích třech letech něčeho speciálního, hráči u nás budou chtít tím pádem zůstat a my budeme moci pokračovat dál. Myslím, že směr, kterým se ubíráme, je skvělý,“ uvažoval nahlas autor osmnácti branek a jednašedesáti bodů z minulé sezony.

V minulém ročníku se Calgary prodralo do play-off, v něm ale padlo hned v prvním kole s Anaheimem 0:4 na zápasy. Uvidíme, zda si svěřenci Glena Gulutzana povedou v nové sezoně ještě lépe.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.