bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vaněček na Utkání hvězd AHL zářil. Ve finále vychytal nulu, přesto neslavil

29. ledna 2019, 16:56

Adam Bagar

Brankář Vítek Vaněček z Hershey při Utkání hvězd AHL v americkém Springfieldu zářil. Přesto nezabránil finálové porážce Atlantické divize, po výsledku 1:0 po samostatných nájezdech slavila Severní divize.

Třiadvacetiletý Vítek Vaněček se stal nejúspěšnějším gólmanem akce, když ve čtyřech zápasech odchytal necelých 21 minut a z 20 střel inkasoval pouhé dvě branky.

V základní části se v desetiminutových zápasech dělil o místo se Samuelem Montembeaultem, šestiminutové finále potom absolvoval celé a z šesti střel neinkasoval.

Ani fantastický výkon českého brankáře však k triumfu Atlantické divize nevedl. V nájezdech byla šťastnější Severní divize, když dovednostní disciplínu vyhrála 2:1.

Na exhibici se představil také brankář Josef Kořenář ze San Jose Barracuda. Druhý z českých zástupců inkasoval v dresu Pacifické divize sedm gólů z 22 střel soupeřů.

Kořenář, který se stejně jako Vaněček zúčastnil akce poprvé, měl původně vytvořit dvojici s Pavlem Francouzem. Gólman Colorado Eagles se ale kvůli zranění omluvil.

Výsledky Utkání hvězd AHL ve Springfieldu

Základní skupina:

Atlantická divize – Centrální divize 3:1
Severní divize – Pacifická divize 2:4
Severní divize – Centrální divize 4:2
Atlantická divize – Pacifická divize 5:2
Pacifická divize – Centrální divize 3:5
Atlantická divize – Severní divize 1:4

Finále:

Atlantická divize – Severní divize 0:1 po nájezdech

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.