bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vegas hrají o sedmou výhru v řadě, Pittsburgh o ukončení série porážek

26. února 2020, 20:24

Jan Vojkůvka

Třízápasový program nabídne kanadsko-americká NHL v noci ze středy na čtvrtek. Sedmé vítězství v řadě chtějí vybojovat Golden Knights, kteří na svém ledě přivítají Edmonton. Pittsburgh po třech porážkách dostane šanci k nápravě proti Los Angeles.

Vegas Golden Knights prožívají velmi dobré období. Dokázali vyhrát šest zápasů v řadě a vyhoupli se až do čela své divize. To je po trápení, které je postihlo, a při němž dokonce vypadli z elitní osmičky Západu, pořádné vzepětí.

O další výhru se pokusí proti Edmontonu, jemuž se vrátil do sestavy Connor McDavid a ve dvou zápasech zaznamenal šest kanadských bodů. Sice pomohl k výhře na ledě Los Angeles, ale v posledním střetnutí (v noci na středu) nezabránil porážce v Anaheimu. 

V prvním vzájemném střetnutí, které se hrálo na konci listopadu, Oilers vyhráli na ledě soupeře 4:2.

Pittsburgh se po vyhoupnutí do čela Metropolitní divize začal trochu trápit. Nejen, že byl znovu přeskočen Washingtonem, ale také prohrál už tři zápasy v řadě a dost si tím pokazil bilanci posledních týdnů. 

Šanci na nápravu dostane na ledě Los Angeles, se kterým v prosinci svedl vyrovnanou bitvu, kterou vyhrál až po samostatných nájezdech. 

V posledním utkání se v noci na čtvrtek střetne favorizované Colorado s Buffalem. Oba celky se střetly už před třemi týdny na ledě Buffala a Laviny tehdy deklasovali své soupeře vysoko 6:1. 

02:00 Colorado Avalanche - Buffalo Sabres

COL: bilance 36-18-7 vs BUF: bilance 29-25-8 

04:30 Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers

VGK: bilance 34-22-8 vs EDM: bilance 33-22-8 

04:30 Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins

LAK: bilance 22-35-6 vs PIT: bilance 37-18-6

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.