bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Velká ztráta pro Tampu. Point může vynechat druhé utkání v řadě

13. září 2020, 11:50

Matěj Hodoval

Tampa se s koncem tohoto týdne chystá na čtvrté utkání konferenčního finále proti New Yorku Islanders. Poslední zápas Cooperovi svěřenci prohráli, a tak by neradi dopustili, aby s nimi Ostrované srovnali krok.

Bolts dost možná budou muset čtvrté střetnutí s Isles zvládnout opět bez Braydena Pointa. Čtyřiadvacetiletý forvard musel kvůli zranění vynechat také poslední duel, v němž Tampa New Yorku podlehla.

A otazník nad ním visí i tentokráte.

Pozitivní zprávou je, že Point trénoval jak před vynechaném klání, tak i po něm, nicméně trenérský štáb nesdělil o stavu jednoho ze svých klíčových hráčů žádné podrobnosti. Novinářka Diana Nearhosová zveřejnila na svém twitterovém účtu video, kde se Point zapojuje do tréninku se spoluhráči.

Byla by to opravdu citelná ztráta. Vždyť Point byl třetím nejproduktivnějším hráčem Tampy v základní části a své výborné výkony potvrzuje i v aktuální vyřazovací části. Kanadský útočník se dělí o první místo týmové produktivity s Nikitou Kučerovem, když v patnácti startech nastřílel osm gólů a na dalších patnáct nahrál.

Na druhou stranu již bude mít trenér Jon Cooper k dispozici jiného útočníka. Alex Killorn si odpykal jednozápasový trest za zákrok na Brocka Nelsona a vyhlíží návrat do sestavy.

Ostrovany nečeká v duelu s Lightning nic jednoduchého. Vždyť je to právě mužstvo z Floridy, které v letošním play-off ještě neprohrálo dvě utkání v řadě. Ondřej Palát a spol. tedy vědí, jak na prohru zareagovat.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.