bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Veterán Thornton sestřelil Noska a ve čvrtém utkání si nezahraje

16. dubna 2019, 17:58

Matěj Hodoval

Nepříjemné zprávy pro Sharks. Disciplinární komise rozhodla, že útočník Joe Thornton bude pykat za svůj nevybíravý zákrok proti Tomáši Noskovi z Vegas. Budoucí člen síně slávy bude Žralokům chybět jedno utkání.

K incidentu došlo ve druhé třetině. Český útočník odehrál u mantinelu kotouč a pokračoval směrem za bránu, načež ho Thornton ramenem trefil do oblasti hlavy. Nosek v moment kontaktu sledoval puk a přijíždějícího protihráče neviděl.

Jumbo Joe je i ve svém věku více než platným členem týmu. Působí nejen jako lídr a mentor pro mladší hráče, ovšem stále přispívá i kanadskými body. Devětatřicetiletý centr si letos ve vyřazovací části zatím drží průměr bodu na zápas.

Kromě vousaté legendy budou Peteru DeBoerovi v sestavě Žraloků dost možná scházet ještě dvě jména. Zadák Marc-Edouard Vlasic již jedno klání vynechal, tvrďák Michael Haley pak nedohrál poslední zápas. Oba muži se zranili při blokování střel, naštěstí pro Sharks nejsou zdravotní problémy ani jednoho z nich příliš vážné a jsou vyhodnoceni jako day-to-day, čili jejich návrat může přijít prakticky každým dnem. 

Sharks v sérii s Vegas zatím ztrácí. Po třech odehraných duelech prohrávají 1:2 na zápasy a potýkají se hlavně se špatnými vstupy do třetin. „Nejsme připraveni na začátku třetiny. Stane se to jednou, dvakrát, ale pokud se to opakuje pětkrát nebo kolikrát se to stalo nám, pochopitelně je to problém, který musíme vyřešit,“ burcuje Logan Couture.

Souboj s pořadovým číslem čtyři se sehraje ve středu na ledě Vegas. Úvodní buly bude vhozeno ve 04:30 SEČ.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.