bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Video: Chudobin se nemohl dostat na střídačku, zachránil ho Ward

23. prosince 2014, 20:01

Tomáš Zatloukal

Zábavnou vzpomínku na nedělní utkání mezi NY Rangers a Carolinou Hurricanes bude mít zcela jistě Anton Chudobin. Ruský gólman upaloval při pokusu o power play na střídačku, aby pustil do hry šestého bruslaře, a při snaze vše co nejvíce urychlit zkusil přelézt mantinel. Jak to dopadlo?

"Dobby" nevykopl beton dostatečně vysoko a poroučel se na ledovou plochu, nemotorného brankáře dostal na místo určení až Brett Bellemore za pomoci Chudobinova kolegy Cama Warda. Pro Carolinu šlo o zanedbatelné zdržení, nicméně přišlo v nejméně vhodnou chvíli. Necelou minutu a půl před koncem třetí třetiny zoufale prahla po vyrovnání.

Chudobin nakonec z hráčské lavice sledoval, jak snaha Hurikánů vyšla naprázdno. Domácí uhájili fotbalové vítězství 1:0. I přes své akrobatické vystoupení byl vyhlášen druhou hvězdou napínavého večera, předvedl rovných 30 zákroků, inkasoval pouze z hole Ryana McDonagha.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.