bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Enström skončil po srážce se Sestitem v nemocnici. Nepřišel hrát hokej, zlobil se kouč Jets

9. března 2017, 15:00

Vojtěch Balon

Noční utkání mezi Winnipegem a Pittsburghem přineslo parádní přestřelku, kterou nakonec poměrem 7:4 ovládl obhájce Stanleyova poháru. Kaňku na vítězství Pens ale udělal z farmy povolaný ranař Tom Sestito, po jehož hitu v rohu kluziště musel být hospitalizován winnipežský zadák Tobias Enström.

Do konce první třetiny zbývalo necelých sedm minut a na kostce svítil vyrovnaný stav 2:2, když Tom Sestito v útočném pásmu poslal k ledu zmiňovaného Enströma. Švédský bek se podrobil vyšetření kvůli podezření na zlomeniny v obličeji a do příštího zápasu Jets zcela jistě nenastoupí.

Sestito si včera zahrál první zápas v NHL od loňského listopadu, důvod jeho povolání byl dobře jasný i winnipežskému kouči Paulovi Mauriceovi. „Neměli co ztratit. Je jasné, že nebyl povolán proto, aby hrál hokej,“ řekl nasupeně lodivod Jets. Do další diskuze o sporném momentu se už ale Maurice pouštět nechtěl. „Liga pro něj má určitě nějaký plán,“ dodal jen.

Utkání mezi Jets a Pens přineslo i další vyhrocené momenty. Blake Wheeler shodil rukavice proti Jevgeniji Malkinovi, kvůli otřesu mozku nedohrál i Patric Hörnqvist. Play-off začíná klepat na dveře...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.