bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Jdu si pro tebe! Bitkař Žraloků tahal soupeře ze střídačky, kvůli mstě

19. března 2019, 10:00

Tomáš Zatloukal

Byla to bizarní scéna. Ryan Reaves, jeden z největších drsňáků v NHL, už stál na střídačce Vegas Golden Knights, když za ním přispěchal Micheal Haley. Další chlap, co nechodí pro ránu daleko. Nový bijec San Jose Sharks máchal přes mantinel holými pěstmi a snažil se Reavese přesvědčit k rvačce. Tak vehementně, že Haley nakonec protivníka začal tahat na led.

Vše odstartoval Reaves.

Černošský silák dělal jen to, zač mu Vegas platí téměř tři miliony ročně. Horou svalů tvrdě dohrál Melkera Karlssona a potvrdil svou pozici nejčastěji hitujícího hokejisty v NHL. Napočítali mu už 275 střetů.

Jenže Reavesův důraz před hráčskou lavicí San Jose se Haleymu, který od únorového příchodu do Kalifornie dělá vše možné i nemožné, aby si řekl o novou smlouvu, vůbec nelíbil.

Přijel ke střídačce Vegas, shodil rukavice a nakonec Reavese dostal na led, kde ale další vášně zchladil včasný zákrok mužů v pruhovaném. Haley poté dostal od rozhodčích dvě trestné minuty za hrubost a jeho dobrodružství skončilo pro Sharks oslabením.

Zbytečným.

Vždyť ani msta za sražení Karlssona se mu nepovedla.

Reaves nad situací pobaveně kroutil hlavou.

Usmíval se, nechápal soupeřovo počínání. Tomu se dá vyčíst ledacos jen ne kuráž, vždyť Haley je menší i lehčí než někdejší ochránce Sidneyho Crosbyho a spol..

Reaves vše před zámořskými novináři glosoval s nadhledem: "Nebudu se přece bezdůvodně bít, nebyl to ode mě nečistý hit. Nebudu se s ním prát jen kvůli tomu, že on chce. Takové časy jsou v NHL minulostí."

Mimochodem, Golden Knights zvítězili přesvědčivě 7:3 a opět ukázali, že se s nimi musí v blížícím se play off počítat. I Žralokům, s nimž válčí v Pacifické divizi. Podle aktuální tabulky NHL by se oba kluby mohly potkat už v prvním kole vyřazovacích bojů.

Soudě podle dnešní partie v SAP Center by šlo o nadmíru zábavnou sérii.

Podívejte se na nevšední moment ze zápasu mezi San Jose a Vegas:

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.