bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Nepřišel jsem nahradit Jágra, jsem spíš druhá vlna, říká Radim Vrbata

26. října 2017, 17:15

Michal Sobotka

Před sezonou podepsal roční smlouvu s Floridou. Ze slunné Arizony se tak hokejista Radim Vrbata přesunul do podobného podnebí. V dresu Panthers působí jako mentor pro mladší hráče. Že by ale v klubu měl nahradit Jaromíra Jágra, odmítá.

Floridě se výsledkově úvod sezony moc nevyvedl. Z osmi zápasů vyhrála jen třikrát. Přesto byla její nová posila Radim Vrbata poměrně spokojena. „Herně nejsme špatní. Měli jsme těžké soupeře, ale minimálně v pěti zápasech jsme byli lepším týmem,“ říká v exkluzivním rozhovoru pro NHL.cz Vrbata.

Na východním pobřeží si zvyká na novou roli. Nečeká se od něj tolik bodů a v ofenzivě by neměl být hlavním tahounem. „Ve svých letech si ale nemůžu moc vybírat. Když budu mít menší roli, smířím se s tím. Hlavně se dostat do play off,“ tvrdí.

V dresu Panthers nepřímo nahradil Jaromíra Jágra, ale že by jej Florida brala za účelem, aby vyplnil jeho místo, si Vrbata nemyslí. „Jestli někoho brali místo Jardy kvůli bodům, tak to bude Dadonov. V mém případě to určitě neplatí,“ dodává.

Celý videorozhovor s Radimem Vrbatou najdete zde:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.