bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Vítězný gól? Nemohl jsem se ani nadechnout, natož radovat, smál se Voráček

3. listopadu 2016, 14:45

Michal Sobotka

Vstup do nové sezony si užívá. Útočník Jakub Voráček se po těžší loňské sezoně zase baví hokejem. Středeční bitvu s Detroitem rozhodl v nastaveném čase, kdy zakončil akci dva na jednoho. "V prodloužení je na ledě hodně prostoru, trestat se může každá chyba," vypovídal po utkání.

Flyers si zatím hlídají svou pozici v Metropolitní divizi. Jsou sice čtvrtí, ale jejich ztráta na první Jezdce z New Yorku činí jen čtyři body. V noci ze středy na čtvrtek si doma poradili s Detroitem, když se v prodloužení o vítězný gól postaral Jakub Voráček.

Před utkáním bylo lákadlo pro české fanoušky velké. Kromě Voráčka se v sestavě domácích objevil Radko Gudas a v brankách naskočili Michal Neuvirth s Petrem Mrázkem. "Je to pěkný, že máme tak šikovný kluky. Ale o zápase jsem na to nemyslel," popisoval jediný český útočník ve včerejším duelu.

Voráčka těšili především dva body, i když Letci se na ně znovu nadřeli a museli vývoj otáčet. "Víme, že i tak máme vždy sílu na obrat. Charakter v kabině je velký," lebedil si kladenský odchovanec. Zároveň však dobře ví, že už by to chtělo v nějakém zápase tahat za delší nitky. "Zápasy pak stojí mnohem víc energie. Sezona je dlouhá a bylo by fajn, kdybychom dávali víc gólů v první třetině," tvrdil.

Podívejte se na celý rozhovor s Jakubem Voráčkem:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.