bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Z devětadevadesáti procent je kotník zahojený a cítím se dobře, těší Michala Rozsívala

19. února 2016, 17:00

Vojtěch Balon

Jedinečná série rozhovorů s českými a slovenskými hráči pokračuje! Po středečním duelu chicagských Blackhawks na ledě slavné Madison Square Garden jsme si k redakčnímu mikrofonu pozvali velezkušeného obránce Michala Rozsívala, jenž si proti Rangers, svému bývalému zaměstnavateli, připsal jednu asistenci.

"Asistence samozřejmě potěší, ale není to úplně důležité. Spíš mě mrzí, že jsem byl na ledě u prvního inkasovaného gólu při hře pět na pět, na ledě jsem se ale cítil dobře," těšilo vlašimského rodáka, který se v roli soupeře vrátil do známých míst - útrob Madison Square Garden. "Trochu té melancholie a vzpomínek tam je, nějaké roky jsem tady strávil a pár kluků, s kterými jsem hrával, ještě znám. Jsou to smíšené pocity. Rád ty lidi samozřejmě zase vidím, ale když je člověk na ledě, vždycky chce vyhrát," pravil rezolutně.

Dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru se v průběhu loňského play-off vážně zranil, což poznamenalo i začátek aktuálního ročníku. "Rozjezd do sezóny jsem měl trochu pomalejší, protože jsem ještě musel doléčit to zranění. Dostal jsem dost času, abych se dal do kupy, připravil se a dal kotník stoprocentně do pořádku. V tuto chvíli je tam občas ještě něco cítit, ale z devětadevadesáti procent už je to zahojené a cítím se dobře.

Jedním z vrcholů kalendářního roku 2016 bude podzimní Světový pohár hraný v Kanadě, ale sedmatřicetiletý rodák z Vlašimi na reprezentační dres nemyslí. "Abych řekl pravdu, vůbec jsem o tom nepřemýšlel. Samozřejmě o tom vím a v létě jsme měli setkání s panem trenérem Vůjtkem, ale vyloženě se soustředím na klubovou soutěž. Uvidíme, co se stane, ale myslím si, že na tak velkou akci by už měli jet mladší kluci," zakončil dobře naložený Rozsíval.

 

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.