bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Zápas AHL okořenila bitka gólmanů! Kanaďan si dojel pro ránu

4. února 2016, 17:32

Adam Bagar

Neuvěřitelnou premiéru ve farmářské AHL prožil americký gólman Steven Michalek. Nejen, že skvělým výkonem přispěl k jasné výhře Iowy 5:1 nad Charlotte a vysloužil si ocenění pro první hvězdu zápasu, ale zároveň se blýskl málo vídanou boxerskou vložkou dvou gólmanů, při níž přesnou ranou složil k zemi Daniela Altshullera!

Právě mladý kanadský gólman ve službách farmářského týmu Caroliny byl iniciátorem celé bitky, když se v čase 29:47 nečekaně vydal až na druhou stranu kluziště, kde Steven Michalek jeho výzvu bez problémů přijal. Jednadvacetiletý Altshuller možná přecenil své síly, jeho o rok starší protivník si totiž počínal velmi dobře a přesně mířenou ranou ho srazil k ledu. Aréna byla v tu chvíli na nohou.

Oba gólmani od rozhodčích vyfasovali pětiminutový trest za bitku a Altshuller navíc obdržel menší trest za opuštění svého povoleného teritoria. Pro Stevena Michalka, jenž v předchozích třech sezonách hájil barvy univerzitního týmu Harvardu, to byl naprosto parádní večer. Farmě Minnesoty pomohl 32 zákroky k jasnému triumfu 5:1, přidal vítěznou bitku a stal se první hvězdou zápasu. Zkrátka premiéra jako hrom!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.