bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vincent Trocheck obětním beránkem? Panthers touží posílit defenzivu

16. února 2020, 20:55

Jiří Sameš

Florida Panthers se po přestávce pro Utkání hvězd NHL prakticky vůbec nedaří. Před několika dny se také proto objevily spekulace, že by tým mohl vyměnit útočníka Mikea Hoffmana. A nyní přibylo jméno dalšího hokejisty, co se obchodu týče.

Konkrétně se jedná o útočníka Vincenta Trochecka. Podobně jako u Mikea Hoffmana, tak i v tomto případě má být cílem Panthers obdržet obratem posilu do defenzivy.

Trápení Floridy v defenzivě není žádným tajemstvím. Je zde třetím nejhorším týmem v lize, když u ní za 58 zápasů najdeme ve statistikách 195 obdržených branek (nepočítáme-li samostatné nájezdy).

Vedení Panthers se tedy snaží najít cestu, jak situaci na modré čáře vylepšit.
A pomoci tomu může svým způsobem i Vincent Trocheck.

Jmenovaný muž je pod smlouvou až do sezony 2021-2022. Aktuálně mu běží čtvrtý rok ze šestiletého kontraktu na celkem 28.5 milionu dolarů, který podepsal s Floridou 2. července 2016. 

„Panthers by výměna Trochecka asi nevadila. Zůstává však otázkou, zda bude někdo ochoten zatížit svůj platový strop výší 4.75 milionu dolarů v každé z příštích dvou sezon," míní reportér Bruce Garrioch z novin The Ottawa Sun.

„Jeho přesun tak bude obtížný. Uvidíme, jak zareaguje generální manažer Dale Tallon," doplňuje.

Trocheck, šestadvacetiletý Američan, odehrál v sezoně 2019-2020 zatím 51 zápasů, přičemž v nich vstřelil osm gólů a zapsal celkem 32 kanadských bodů.

Panthers jsou potom nyní v tabulce Východní konference na desátém místě (bilance 30-22-6). Jejich ztráta na play-off pozice činí čtyři, respektive pět bodů, s jedním zápasem k dobru.

Po Utkání hvězd NHL odehráli devět zápasů s bilancí 2-6-1. V sobotu večer prohráli doma s Edmonton Oilers 1:4.

Uzávěrka přestupů NHL 2020 je na programu 24. února.

Sledujte:
Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří? – online

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.