bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vítězná rozlučka? Grubauer v hledáčku jiných týmů

7. června 2018, 17:28

Jan Šlapáček

Do letošního play-off vstupoval brankář Philipp Grubauer jako jednička, když dokázal v základní části podávat možná i lepší výkony jak Braden Holtby. Úvodní dva zápasy série s Blue Jackets mu ale nevyšly a od té doby se do branky nepodíval. A je více než pravděpodobné, že další zápas za Capitals už nikdy nepřidá.

Německý brankář se po sezóně stane chráněným volným hráčem a neočekává se, že by měl v hlavním městě USA zůstat. Capitals se před pár týdny domluvili na smlouvě s Iljou Samsonovem, který podával v KHL skvělé výkony a roli dvojky hravě zvládne.

Washington si ale talentovaného německého brankáře rozhodně nenechá utéct zadarmo a dá se očekávat, že bude během draftu vyměněn do jiného celku.

Mezi hlavními zájemci jsou Hurricanes a Islanders, kteří by rádi vylepšili své brankoviště, ve kterých nemají velkou jistotu. Především pak Carolina v minulém ročníku ztratila kvůli nejistým brankářům hodně bodů, což ji nakonec stálo i účast ve vyřazovacích bojích.

Hlavní otázkou, na kterou přinese odpověď až čas, je, zdali dokáže Grubauer navázat na letošní výkony v roli týmové jedničky u jiného celku. Talent na to rozhodně má.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.