bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vítězná trefa v pátém utkání? K***a dobrej pocit, zahlásil Vrána před novináři

6. května 2018, 8:00

Martin Zíta

Jakub Vrána si na svůj výkon v pátém zápase rozhodně nemohl stěžovat. Český útočník zaskočil ve formaci po boku Alexe Ovečkina a povedený výkon korunoval rozhodující trefou utkání. Před zámořskými reportéry pak po zápase ukázal, že mu není cizí trocha jazykového pepře.

V zámoří se tomu říká F-bomb, za což se schovává použití asi nejznámnějšího anglického výrazu. Jednu takovou bombu po pátém zápase hodil mezi novináře český útočník Jakub Vrána. Střelec vítězné trefy, která Washington přiblížila vytouženému postupu přes druhé kolo byl dotázán, jak se jakožto muž, který klání rozhodl, po zápase cítí.

A český útočník se neschoval za žádnou frázi. "Je to k***a dobrej pocit, pochopitelně," prohlásil podle reportéra AP Stephena Wynoa.

Český útočník se v pátém zápase objevil na křídle elitního útoku Capitals, kde nahradil Devante Smithe-Pellyho, který měl původně zaskočit za suspendovaného Toma Wilsona. Washingtonští trenéři se ale v průběhu zápasu rozhodli, že Vrána bude pro doplnění Alexe Ovečkina a Jevgenije Kuzněcova lepší volbou. Nespletli se.

"Cítil jsem se dobře. Někdy je potřeba udělat nějaké změny a dnes to tak bylo. Tak to v hokeji chodí," přidal ještě český útočník.

Jakub Vrána kromě vítězné branky v utkání zaznamenal ještě dvě asistence. Stal se tak teprve čtvrtým nováčkem v klubové historii, kterému se v zápase play-off podařilo nasbírat tři body. Před ním se takovým kouskem blýskl jeho noční kolega Jevgenij Kuzněcov, Slovák Richard Zedník a bývalý vynikající obránce Sergej Gončar.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.