bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vladař je zase blíž NHL, upsal se Bostonu na další tři roky

24. srpna 2020, 10:10

Adam Bagar

Brankář Dan Vladař podepsal novou tříletou smlouvu s Bostonem, ročně si vydělá 750 tisíc dolarů. Na dvě sezony má dvoucestný kontrakt, v závěrečném roce bude smlouva jednocestná.

Odchovanec kladenského hokeje působí v zámoří už od roku 2015, kdy jej Bruins draftovali ve třetím kole jako 75. hráče v pořadí. První rok chytal Vladař v juniorské USHL, od sezony 2016/17 působil na farmách v nižších soutěžích AHL a ECHL.

Třiadvacetiletý gólman aktuálně kryje záda Jaroslavu Halákovi v play off NHL, Fin Tuukka Rask totiž z osobních důvodů opustil tým a předčasně ukončil sezonu. Boston tak musel vsadit na česko-slovenskou brankářskou dvojici.

Daniel Vladař na svůj premiérový start v nejlepší hokejové lize světa nadále čeká. Na farmě v Providence odchytal 69 zápasů včetně jednoho v play off, ještě o patro níž v duluthském týmu Atlanta Gladiators zaznamenal 63 startů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.